fbpx Skip to main content

Bekvemme, lyse og moderne boliger

Kom på interesseliste til en bolig

– giver tid til det, der er vigtigt for dig

Plushusene-bebyggelsen består af ialt 155 boliger fordelt på rækkehuse, generationshuse og etageejendomme med lejligheder.

Bebyggelsen udføres med facader i mursten i forskellige farvenuancer. De enkelte boligtyper tilføjes individuelle detaljer, der differentierer i forhold til den øvrige bebyggelse, dog inden for den samme materialeholdning. På den måde opnås et homogent udtryk for boligklyngen med plads til arkitektonisk forskellighed og oplevelser.

 

Bebyggelsen opvarmes med fjernvarme.

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Boligtyper og størrelser i Plushusene i Tårnby

Der etableres 23 rækkehuse i ét plan med terrasse. Boligerne er indrettet med køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle og 1-2 soveværelser. Boligerne er på ca. 61-64 kvm. Til hvert hus hører skur til opbevaring og p-plads.

Der kommer i alt fire dobbelt-punkthuse på tre etager med ialt 72 lejligheder. På hver etage befinder sig 6 boliger med køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og  1-2 soveværelser. I stueplan er der udgang til privat terrasse – fra 1. sal og op er der altan. De 72 boliger er fra ca. 62 til 86 kvm. Punkthusene har desuden elevator. Der er anlagt 1 p-plads pr. bolig på fællesområde.

Bemærk, at der kommer forskellige indretningsvarianter på de 2 og 3-værelses lejligheder.   

Der etableres 32 gennemlyste rækkehuse i to plan med terrasse. I stueplan finder du det åbne køkken/alrum/stue-miljø og badeværelse med vaskesøjle. På 1. sal finder du endnu et badeværelse og fire værelser. De rummelige boliger er på ca. 110 kvm. Til hvert hus hører skur til opbevaring og p- plads.

Der etableres 14 generationshuse i tre plan. Boligen i stueplan er ca. 60 kvm med 2 værelser (1 soveværelse og stue) og terrasse. På 1.+2. sal er en 4 hhv. 5-værelses bolig på ca. 128-136 kvm med tagterrasse og altan. Til hver bolig hører skur til opbevaring. Til boligen øverst i huset hører p-plads ved boligen. Øvrige p-plads er tilgængelig på fællesareal. 

Materialer med fokus på miljø og brugerfleksibilitet

 

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene udvælges nøje for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

Alle illustrationer er vejledende og udarbejdet for at give et overordnet indtryk. Materialer, konstruktioner m.v. kan ændres, som projektet færdigbearbejdes.