Skip to main content

Området

Plushusene ligger lige over for Ugandaskoven og tæt på skole, indkøb og offentlig transport.

Tilmeld dig åbent hus

Plushusene ligger små 10 kilometer fra Københavns Hovedbanegård.
Med en beliggenhed lige over for skov, med stiforbindelse til de omkringliggende områder med blandt andet regnvandspark og naturlegeplads og få kilometer fra Kalvebod Fælled er der både natur og by tæt på.

Dertil kommer de nært liggende skoler og daginstitutioner, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter.

Tæt på

gode indkøbsmuligheder

skole og pasningstilbud

bus stop og stationer

natur

fritids- og kulturtilbud

Naturskønne omgivelser

 

En kort gåtur fra bebyggelsen ligger Ugandavejens nyttehaver. Her emmer det af hygge, selvforsyning af blomster og grøntsager. Lige over vejen ligger den 11,31 hektar store Ugandaskov og kun godt 3 km fra Tømmerup Parken ligger Kalvebod Fælled, som er en del af Amager Naturpark. Kalvebod Fælled er kendt for sit mangfoldige plante- og dyreliv. Her finder du også naturlegepladsen Himmelhøj, Naturcenter Amager, Pinseskoven, kampesten fra istiden og mulighed for at overnattte i shelters.

Læs om Kalvebod Fælled

Gode pendlermuligheder

 

Lige ud for Plushusene går flere buslinjer. Københavns Lufthavn nåes på 15 min. på cykel. Hovedbanegården nås på ca. 35 min. med offentlig transport – en cykeltur på cirka en halv time.

Dagligvareindkøb og shopping

 

Fra Plushusene er der indkøbsmuligheder tæt på. Lige et smut til fods nede ad vejen ligger der forskellige dagligvarebutikker og på få minutter på cykel nås endnu flere  – hvis da turen ikke skal gå til København med de mange fristelser eller til specialbutikkerne i Dragør.

Skole, daginstitution og uddannelsessteder

 

Skelgårdsskolen ligger få hundrede meter fra bebyggelsen og flere andre skoler i kort afstand fra Plushusene. Tårnby Kommune har 7 folkeskoler og mange vuggestuer, børnehaver og børnehuse (vuggestue og børnehave i samme hus), hvoraf de to ligger på hver side af Plushusenes bebyggelse. Lettere bliver det ikke…

Læs om folkeskolerne i distriktet
Læs om dagtilbud

Fritid- og sportstilbud

 

I området er der et mangfoldigt udbud af fritidstilbud f.eks. i Vestamagers Idrætsanlæg hvor der er fodboldbaner, badmintonhal, udendørs tennisbaner, indendørs tennishal, bordtennishal, karateklub samt flere petanque baner. Tilknyttet anlægget er også svømmehal og i området ligger rideklubber, atletikklub, gymnastikforening m.v.