fbpx Skip to main content

Co-living


“Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor
beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag.
Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.”

 

Martin Kring, CEO i Plushusene

Vi etablerer bofællesskaber rundt om i landet - Se her

Et nyt og unikt lejeboligkoncept i erfarne hænder

 

Plushusene er etableret i 2018 af NREP og M+ Invest, som er to af de største og mest succesfulde virksomheder inden for udvikling, opførelse og drift af ejendomme i Danmark. De to selskabers vision med Plushusene er at skabe et helt nyt og unikt lejeboligkoncept, som bygger på de nyeste trends og behov inden for co-living.

Plushusene-konceptet er baseret på de bedste komponenter fra de traditionelle bofællesskaber i kombination med nutidens behov for at have sit eget private rum. Altså med frihed til at leve som man ønsker med individuelle præferencer.

Der forventes opført 10-12 større ejendomskomplekser i Danmark med i alt ca. 2000 boliger. Ejendommene vil fortrinsvis bestå af rækkehuse, lejligheder og attraktive fællesfaciliteter. De vil blive placeret i naturskønne omgivelser i udkanten af større byer med fokus på beboerne. Bebyggelserne certificeres efter DGNB-standard på guld niveau.

Læs om konceptets tilblivelse
Læs om processen for etablering af nye bofællesskaber

Det siger vores beboere …

Plushusene er det perfekte sted for mig. Her har jeg min egen fine bolig og masser af muligheder for at være en del af fællesskabet. Jeg vil gerne spise sammen med mine naboer og være sammen om nyttehaverne... I løbet af dagen har jeg masser af kontakt med mine arbejdskolleger, men det er dejligt også at kunne vælge det til derhjemme.

Ditte

”Vi gik og savnede aktiviteter og fællesskab, så det hele passer bare så godt til os. Jeg glæder mig blandt andet til at benytte værkstedet i fælleshuset og at få mulighed for at holde mig lidt i form i fitnessrummet. Det er skønt at have de muligheder så tæt på. Boligen opfylder alle vores ønsker – materialerne, dem kunne vi godt selv have valgt”.

”Når jeg går rundt herude, hilser vi på hinanden og får tit en god snak. Både vores vært og naboer afslutter med et ”hils Lene”… jeg mener – andre steder er det sådan mere et upersonligt ”hils hjemme” – men her kender vi hinanden ved navn. Det er jeg fascineret af.

Lene og Tommy

”I en ofte travl hverdag, har vi savnet selskab med andre voksne. Det store hus og have tog meget tid i vedligeholdelse. Nu kan vi koncentrere os om familienærvær og naboskab, når vi har fri. Vi kan smutte direkte ud på legepladsen, hvor der er legekammerater til Mejse og ovenikøbet kende dem, der er er”.

Martine, Marc og Mejse

Plushusene-teamet

Plushusene-teamet har kontor i Horsens og København. Desuden har vi værter og viceværter, som arbejder i de forskellige bebyggelser. Vi drives af at være med til at udvikle et af Danmarks mest spændende boligprodukter.

Fælles for alle i teamet er begejstring over konceptet, og det at se det tydelige svar på spørgsmålet om, HVORFOR Plushusene er til. Det er det, fordi vi hver dag arbejder på at øge livskvaliteten i hverdagen for vores beboergruppe.

Med baggrund i service, salg, marketing, event/oplevelse, udlejning, ledelse, IT, økonomi, administration og håndværk får vi – sammen med tætte samarbejdspartnere, netværk som for eksempel Folkebevægelsen mod Ensomhed og ikke mindst nuværende beboere – konceptet til at leve og udvikles over tid.

Plushusene – tæt på det vigtige!

Læs om hvordan vi skaber og plejer sociale relationer
Læs om nogle af vores samarbejdspartnere