Skip to main content

Co-living


“Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor
beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag.
Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.”

 

Martin Kring, CEO i Plushusene

Find vores bofællesskaber rundt om i landet

Et nyt og unikt lejeboligkoncept i erfarne hænder

 

Plushusene er etableret i 2018 af NREP og M+ Invest, som er to af de største og mest succesfulde virksomheder inden for udvikling, opførelse og drift af ejendomme i Danmark. De to selskaber har med Plushusene skabt et unikt lejeboligkoncept, som bygger på de nyeste trends og behov inden for co-living.

Plushusene-konceptet er baseret på de bedste komponenter fra de traditionelle bofællesskaber i kombination med nutidens behov for at have sit eget private rum. Altså med frihed til at leve som man ønsker med individuelle præferencer.

Der forventes opført 10-12 større ejendomskomplekser i Danmark med i alt ca. 2000 boliger. Ejendommene vil fortrinsvis bestå af rækkehuse, lejligheder og attraktive fællesfaciliteter. De vil blive placeret i naturskønne omgivelser i udkanten af større byer med fokus på beboerne. Bebyggelserne certificeres efter DGNB-standard på guld niveau.

Læs om konceptets tilblivelse
Læs om processen for etablering af nye bofællesskaber

Det siger vores beboere …

Der er så mange positive aspekter ved at være flyttet til Plushusene. Jeg har fået nye tætte relationer, som går med på mine ideer, og som jeg kan dele mine interesser med. Det bedste er da, når vi smitter hinanden med positivt engagement. Yngre som ældre. Jeg bliver glad, når jeg oplever, at nogle af de skønne mennesker i den ældre kategori blomstrer i samspil med børnene - når de giver sig tid til at snakke med og lytte til børnene og få kram tilbage. Her har vi fantastiske rammer til at komme hinanden ved. Og det gør vi.

MichelleBeboer i Plushusene, Tårnby

Vi savnede et fællesskab med naboer og var trætte af at passe stort hus og have. Nu har vi en meget mindre bolig, som stadig er ”på jorden” med terrasse. Den er vildt hyggelig, og det tager ingen tid at gøre rent. Vi har så mere tid til vores båd og til samvær med naboerne og familien. Vores 3 børnebørn har nærmest levet på legepladsen, når de har været på besøg, og vi har naturen så tæt på, at vi uden planlægning kan komme på tur. Mens min mand er meget social, er mit behov efter en arbejdsdag med mennesker ikke helt så stort. Også der passer Plushusene perfekt, da vi kan deltage efter hvert vores behov. Vi kan se os blive boende i Plushusene – også når vi begge går på pension.

Linette og RobertBeboere i Plushusene, Køge Nord

Jeg havde ikke selv tænkt bofælleskab, men det stod helt klart for mig, at det var det rigtige, da jeg hørte om livet i Plushusene. Og det er det helt rigtige. Både for mig og mine 2 børn. Jeg deltager hele tiden i noget, og børnene vil også gerne med til f.eks. fællesspisning og fastelavnsfest. De kender jo efterhånden folk, og alle siger hej. Det synes de er hyggeligt. Man får hurtigt et stærkt tilhørsforhold.

WendyBeboer i Plushusene, Hedehusene

Plushusene-teamet

Plushusene-teamet har kontor i Horsens og København. Desuden har vi værter og viceværter, som arbejder i de forskellige bebyggelser. Vi drives af at være med til at udvikle et af Danmarks mest spændende boligprodukter.

Fælles for alle i teamet er begejstring over konceptet, og det at se det tydelige svar på spørgsmålet om, HVORFOR Plushusene er til. Det er det, fordi vi hver dag arbejder på at øge livskvaliteten i hverdagen for vores beboergruppe.

Med baggrund i service, salg, marketing, event/oplevelse, udlejning, ledelse, IT, økonomi, administration og håndværk får vi – sammen med tætte samarbejdspartnere og ikke mindst nuværende beboere – konceptet til at leve og udvikles over tid.

Plushusene – tæt på det vigtige!

Læs om hvordan vi skaber og plejer sociale relationer