Co-living anno 2020


“Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor
beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag.
Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.”

 

Martin Kring, CEO i Plushusene

Se, hvor vi etablerer bofællesskaber lige nu

Et nyt og unikt lejeboligkoncept i erfarne hænder

 

Plushusene er etableret i 2018 af NREP og CASA Group, som er to af de største og mest succesfulde virksomheder inden for udvikling, opførelse og drift af ejendomme i Danmark. Til sammen investerer de to selskaber i den nye virksomhed, med en vision om at skabe et helt nyt og unikt lejeboligkoncept, som bygger på de nyeste trends og behov inden for co-living.

Plushusene-konceptet er baseret på de bedste komponenter fra de traditionelle bofællesskaber i kombination med nutidens behov for at have sit eget private rum, og med frihed til at leve som man ønsker med individuelle præferencer.

Der forventes opført 10-12 større ejendomskomplekser i Danmark med i alt ca. 2000 boliger. Ejendommene vil fortrinsvis bestå af rækkehuse, lejligheder og attraktive fællesfaciliteter. De vil blive placeret i naturskønne omgivelser i udkanten af større byer og blive bygget af bæredygtige materialer og med fokus på beboerne.

I Plushusene arbejder

et ambitiøst team

Vi har kontor i Horsens og København –
og så har vi værter og viceværter, som arbejder på vores sites
Vi drives af at være med til at udvikle et af Danmarks mest spændende boligprodukter
Vi arbejder alle for at gøre dagligdagen bedre for vores beboere!

Plushusene er medlemmer af

Folkebevægelsen mod Ensomhed

Læs om Folkebevægelsen mod Ensomhed

Rosa (i midten) har forelsket sig i Plushusenes koncept og glæder sig så meget til at flytte ind og få nye, tætte relationer blandt beboerne.

Her er hun på vej til boligfremvisning med sin datter Charlotte (til venstre) og Jo Kjær, Udlejningsmanager hos Plushusene (til højre).

 

Jeg føler mig i trygge hænder hos Plushusene. De er lette at få kontakt med, og jeg har en rigtig god dialog med dem. Jeg glæder mig til at flytte i et nyt rækkehus og til at deltage i og bidrage til fællesskabet.

 

Rosa Keincke