Skip to main content

Er du interesseret i en lejebolig hos os i Tårnby?

Læs mere om boligerne

Bliv skrevet på interesseliste

 

Har du læst eller hørt om Plushusene i Tårnby, og tænker du, at denne boform godt kunne være noget for dig/jer, så kan du blive skrevet op på vores interesseliste. Det gør du ved at udfylde en motiveret ansøgning, hvor du ud over nogle personlige oplysninger som navn, alder, beskæftigelse og boligønske/r blandt andet skal svare på nogle spørgsmål om husstandens interesser, så vi har mulighed for at tilrettelægge relevante aktiviteter på tværs. Og yderst vigtigt  – vi prioriterer ansøgere, som finder værdi i fællesskabet, og som vil være med til at udfylde fællesskabet.

Beboerene er primært en blanding af børnefamilier og aktive voksne 55+. Du kan også sagtens bo her, hvis du er i en anden livssituation men har stor interesse i boformen. Vi gør en ekstra indsats for at sikre et velfungerende bofællesskab, og forsøger derfor at skabe en god fordeling af beboere.

Du har mulighed for at sende en ansøgning, selv om den ønskede bolig ikke er ledig pt, eller du først ønsker at flytte ind på senere tidspunkt. Når vi får en passende bolig ledig, så kontakter vi interessenter fra vores liste, som vi inviterer forbi i bofællesskabet, hvor du ser boligen og fællesfaciliteterne.

Du vil efter besøget kunne modtage et boligtilbud. Det er først, når vi har udarbejdet en lejekontrakt, at boligen er reserveret til dig. Bemærk, at der kan være flere, som har interesse i samme bolig.

Har du spørgsmål til os, så sidder vi klar på telefon, mail eller på chatten, når vi er online.

Udfyld en motiveret ansøgning her

Dine personoplysninger

 

Personoplysninger afgivet til Plushusene via webtjenester som Typeform, Mailchimp og Web-booking behandles på vores eksterne databehandleres sikrede servere inden for EU eller inden for Privat Shield samarbejdet og videregives ikke.

Ved at udfylde og indsende den motiverede ansøgningsformular, accepterer du, at Plushusene anvender din data fra webtjenesten til at analyse vores kunders og vores potentielle kunders præferencer og matche beboersammensætningen i vores bofællesskaber.

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik

Mødestedet er foran fælleshuset, Tornholms Ager 102, 2770 Kastrup

P-pladser på fællesarealer i bebyggelsen kan benyttes.