Velkommen til Plushusene

Lisbjerg, Aarhus

 

Vi har i Lisbjerg fundet en dejlig beliggenhed til et nyt bofællesskab tæt på offentlig transport, by, skole og i et naturskønt bakkelandskab.
Beliggenheden er med til at gøre hverdagen lettere for beboerne – vores koncept skal være med til gøre hverdagen bedre.

Om området

Bofællesskabet består af boliger, fælleshus, grønne uderum – og meget mere

 

I Plushusene bofællesskabet etableres forskellige boligtyper. Her kommer 2-plans rækkehuse med terrasse og boliger i punkthuse og altanhus med terrasse og/eller altan. I alt etableres 226 boliger.

Læs mere om boligtyper og størrelser

Få øget livskvalitet i en aktiv hverdag med bæredygtige tiltag

 

Vores mål er, at du som beboer i Plushusene vil opleve livskvalitet og livsglæde. Det vil vi opnå ved at skabe tryghed, tætte relationer og tilhørsforhold på tværs af generationer.

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært og en vicevært. Værten udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Værten er blandt andet tovholder i forbindelse med fællesspisning og hjælper klubber i gang.

Få mere information

 

Byggeriet er gået i gang i sommeren 2022. De først beboere forventes at kunne flytte ind i efteråret 2023.
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev (evt. med præference Lisbjerg), vil du få nyt om Plushusene i Lisbjerg direkte i din mailbakke som invitationer til informationsmøde når udlejningsprocessen starter op, status på byggeriet, mere om boligerne, bofællesskabet og fællesfaciliteterne samt ansøgningsprocessen.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Plushusene i Lisbjergs absolutte samlingspunkt er det store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært og en vicevært. Værten udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Værten er blandt andet tovholder i forbindelse med fællesspisning og hjælper klubber i gang.
Viceværten i Plushusene står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Viceværten er også ansvarlig for deleværktøj.

Vært og vicevært står klar, når du flytter ind.

― Team Plushusene

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

Plushusene er et bæredygtigt bofællesskab, som vi planlægger at DGNB-certificere.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

der arbejdes på at hele bebyggelsen drives på grøn energi

etablere el-ladestandere til el-biler

stille deleværktøj til rådighed + delebil hvis efterspørgsel er til stede

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

organisere fællesspisning 4-5 gange om ugen

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet