Skip to main content

Velkommen til Plushusene Lisbjerg, Aarhus

 

Vi har i Lisbjerg fundet en dejlig beliggenhed til et nyt bofællesskab tæt på offentlig transport, by, skole og i et naturskønt bakkelandskab.
Beliggenheden er med til at gøre hverdagen lettere for beboerne – vores koncept skal være med til gøre hverdagen bedre.

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Bofællesskabet består af boliger, fælleshus, grønne uderum – og meget mere

 

I Plushusene bofællesskabet etableres forskellige boligtyper. Her kommer 2-plans rækkehuse og lejligheder i dobbelte punkthuse og altanhuse. Alle boliger har et privat uderum i form af terrasse eller altan. Dertil kommer forskellige fælles uderum som gårdrummene, altaner på svalegange og i forbindelse med opgange samt tagterrasser. I alt etableres 226 boliger.

Adresse: Thomas Windings Gade 4-82, Bodil Lindorffs Gade 5-61

Læs mere om den moderne boform

At flytte i Plushusene er det fedeste, jeg nogensinde har gjort. Jeg har en stor familie og et stort netværk, som nu bare er blevet endnu større. Jeg har fået så mange gode relationer her i Plushusene, og jeg nyder hver dag.

Sådan siger Tanja om beslutningen om at flytte i Plushusene. Her deltager hun i masser af aktiviteter uden at skulle ud at køre. Her er fællesspisning, kreative sysler, hold-træning, fejring af mærkedage og meget andet i det store fælleshus 2 min fra hjemmet.

Tanja, beboer i Plushusene

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Plushusene i Lisbjergs absolutte samlingspunkt er det + 900 kvm store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Fast tilknyttet bofællesskabet er en fællesskabskoordinator, som udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Fællesskabskoordinatoren er blandt andet tovholder i forbindelse med opstart af fællesspisning og hjælper klubber i gang.
Ejendomsmesterservice står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Det er også ejendomsmesteren, som er også ansvarlig for deleværktøj.

― Team Plushusene

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+. Det skaber livsglæde, tryghed og stært tilhørsforhold at bo på tværs af generationer.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

I Plushusene har vi fokus på bæredygtige tiltag, og byggeriet planlægges certificeret efter DGNB-standard på guldniveau.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

der arbejdes på at hele bebyggelsen drives på grøn energi

etablere el-ladestandere til el-biler

stille deleværktøj til rådighed

stille delebil til rådighed hvis efterspørgsel er til stede

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

organisere fællesspisning flere gange om ugen

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet