fbpx Skip to main content

Bekvemme, lyse og moderne boliger

– giver tid til det, der er vigtigt for dig

Tilmeld dig nyhedsbrev

Bofællesskabet kommer til at indeholde 226 lejeboliger fordelt på lejligheder i hhv. altanhuse og punkthuse samt rækkehuse placeret i klynger. Boligerne varierer i størrelse fra ca. 60 til ca. 110 kvm og har 2-5 værelser. Alle boliger har enten terrasse eller altan.

Bebyggelsen skabes med variation indenfor højder, materialer og facadelinjer. De primære materialer er tegl og træ, som begge er bæredygtige materialer.

Centralt i bebyggelsen ligger det store fælleshus i to etager med blandt andet spisesal, hyggelounge, børnehule, multirum, fitness, atelier, værksted og gæsteværelser. Mellem husene etableres grønne leverum, og der kommer orangeri, nyttehaver og legeplads.

Boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v. følger, når udlejningsprocessen starter op

Inspirationsbilleder fra Plushusenes bebyggelser:

Eksempler på boligtyper og størrelser i Plushusene i Lisbjerg:

Der etableres 20 rækkehuse i to plan på ca. 100 m2. Boligerne er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. På 1. sal er der endnu et badeværelse og tre værelser. I forbindelse med det største soveværelse er der walk-in.

Til hvert hus hører forplads, terrasse og skur til opbevaring. Enkelte af rækkehusene, som er placeret ud mod boligvejene, har egen parkeringsplads, mens andre har mulighed for at parkere bilen på  det fælles parkeringsareal. Se de enkelte plantegninger for indretning.

Der etableres 38 rækkehuse i to plan på ca. 110 m2. Boligerne er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. På 1. sal er der endnu et badeværelse og fire værelser. Til hvert hus hører forplads, skur til opbevaring og terrasse. Enkelte af rækkehusene, som er placeret ud mod boligvejene, har egen parkeringsplads, mens andre har mulighed for at parkere bilen på  det fælles parkeringsareal. Se de enkelte plantegninger for indretning.

Der kommer i alt seks dobbelt-punkthuse på hhv tre og fire etager med ialt 120 lejligheder. På hver etage befinder sig seks boliger med køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og  1-2 soveværelser. I stueplan er der udgang til privat terrasse – fra 1. sal og op er der altan. De 120 boliger er fra ca. 62 til 86 kvm. Punkthusene har desuden elevator. 

De fire af punkthusene har en fælles tagterrasse på ca. 50 m2 vendt enten mod syd eller vest på den ene halvdel af fjerde sal, hvilket skaber endnu et sted for uformelle møder og samvær.

Bemærk, at der kommer forskellige indretningsvarianter på de to og tre-værelses lejligheder.  

Der etableres fire altanhuse på tre etager med ialt 48 boliger i et plan. Boligerne har to til fire værelser og er på ca. 63-110 m2.
Altanhusene giver ideelle muligheder for blandt andet at samle generationer, sammensatte familier og familier/familielignende konstellationer i en og samme bygning. Alle lejlighederne er tilknyttet et fælles uderum, hvor beboerne kan mødes til hyggeligt samvær.
Derudover har alle boliger i stueplan privat terrasse, mens boligerne på 1. og 2. sal har altan. Der er elevator i altanhusene.

Bemærk, at der kommer forskellige indretningsvarianter på lejlighederne.   

Materialer med bæredygtighed i fokus

 

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene udvælges nøje for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

De primære udvendige materialer er tegl og træ. Der arbejdes med variation via detaljering i murværket samt skifte og spil i farvenuancer. Farverne varierer fra en rød terracotta og en mørk forrest til en lys cold hawaii tegl.

Også indvendigt i boligerne er materialerne valgt med omhu for at sikre lav vedligeholdelse, høj komfort og samtidig et nutidigt design.

 

Alle illustrationer er vejledende og udarbejdet for at give et overordnet indtryk. Materialer, konstruktioner m.v. kan ændres, som projektet færdigbearbejdes.