Skip to main content

Kom til åbent hus og oplev Plushusene i Lisbjerg

Hos os bor du til leje i din individuelle bolig og har derudover adgang til mange fællesfaciliteter.

Læs mere om bofællesskabet og boformen her
Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v

Hvad kommer der til at ske?

Til åbent hus fortæller vi om tankerne bag det moderne bofællesskab på tværs af generationer, viser fællesfaciliteterne og forklarer udlejningsprocessens trin. Der vil der være mulighed for at besigtige forskellige boligtyper.
Efter deltagelse er det muligt at sende os en motiveret ansøgning.
Når du har lejet en bolig, så får du en invitation til åben bolig nogle uger inden indflytningstidspunktet. Her kan du komme ind og se netop dit kommende hjem, tage detaljemål m.v. Åbent hus er altså for nye interessenter.

Der er af sikkerhedsmæssige årsager INGEN ADGANG til byggepladsdelen uden aftale med os. På forhånd tak.

Mødested og vejvisning

Mødestedet er foran fælleshuset, som ligger på Thomas Windings Gade 40. Da området er nyt, kan det ske, at du ikke kan finde adressen på gps endnu men du kan følge nedenstående kort med vejvisning til bebyggelsen. Bebyggelsen ligger 200 m fra Lisbjergskolen og 300 m fra letbanestop.

Tilmeld dig åbent hus

Find en tid i kalenderen, der passer dig. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du kun har begrænset mulighed for fremmøde.
Hvis der er plads ledig, så fremgår dagene grønne i kalenderen. Brug pilene for at komme frem til næste måned. Der kommer løbende nye tider op i kalenderen.