fbpx Skip to main content

Velkommen til Plushusene, Hvidovre

Vi er glade for at have fundet en så bynær og naturskøn beliggenhed til et nyt bofællesskab. I Hvidovre er der alt det, der er med til at gøre hverdagen lettere for dig som beboer, mens vores koncept skal være med til gøre hverdagen bedre.

Plushusene er stedet, hvor nye venskaber opstår! 

Fællesskab og frihed til at vælge

Plushusene kombinerer det bedste fra traditionelle bofællesskaber med det moderne menneskes behov for frihed og individuelle ønsker. Her kan man både deltage i de mange fællesaktiviteter, bruge alle faciliteterne og trække sig tilbage i den private lejebolig, når man ønsker det. I Plushusene kommer du til at bo på tværs af generationer. Vi henvender os primært til et mix af børnefamilier og aktive voksne 55+. Det betyder ikke, at andre ikke kan bo hos os – hvis interessen for boformen er tilstede.

I bofællesskabet i Hvidovre etableres 224 lejeboliger. Boligerne er fordelt på to grunde med stiforbindelse imellem. Her kommer rækkehuse i 1 og 2 plan, generationshuse med henholdsvis stuebolig og 1.+2. sals bolig og lejligheder i etageejendomme med elevator. Alle boliger har et privat uderum i form af terrasse eller altan. Dertil kommer de forskellige fælles uderum.

Plushusene bliver en del af det nye kvarter kaldet Gartnerhaven, som ligger øst for Byvej og nord for Brostykkevej. Et MEGET stort område lige ved siden af Plushusene omdannes til rekreativt naturområde med grønne oaser, mødesteder og udsigtspunkter.

Følg med i anlægningen af naturområdet

Vi forventer at kunne starte op på klargøring af grunden i efteråret 2024 med byggestart ultimo 2024. Bebyggelsen står klar til indflytning i etaper. De første boliger forventes at kunne blive klar til indflytning primo 2026. Er du interesseret i at høre mere, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet udsender invitation til informationsmøde, når vi starter udlejningsprocessen. Det gør vi ca. 6-8 måneder før første indflytning. Der kan først søges om en bolig efter deltagelse på informationsmøde, hvor vi fortæller om konceptet, boformen og præsenterer boligerne inkl. priser. Vi har altså ikke en traditionel først-til-mølle venteliste.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Inspirationsbilleder fra andre Plushusene bofællesskaber 

Jeg har da aldrig haft så travlt, som jeg har nu. Jeg vander planter i fælleshuset og er med til banko og stoletræning – og så har jeg fået nye nære venner herude, som jeg også bruger tid med. Jeg er også med på et madhold. Jeg er godt nok ikke med til at lave mad – jeg foretrækker at tage en vasketjans. Det skal jo også gøres. Det fungerer fint for mig, at der er den fleksibilitet. Hvis jeg ikke kan i ”min” uge – så er der en nabo, der springer til. Vi hjælpes ad her.

Dorte, beboer i Plushusene

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Plushusene i Hvidovre har to forskelligt indrettede fælleshuse, placeret i de to boligområder, som til sammen udgør bofællesskabet. I fælleshusene er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og overnattende gæster. Alt sammen skabt til at mødes på tværs af generationer naboerne imellem. Også udearealerne er indrettet til samvær.

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært, som udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Værten er blandt andet tovholder i forbindelse med opstart af fællesspisning og hjælper klubber i gang.
Viceværtservice står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Det er også viceværtservicen, som er også ansvarlig for deleværktøj.

― Team Plushusene

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+. Det skaber livsglæde, tryghed og stært tilhørsforhold at bo på tværs af generationer.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

I Plushusene har vi fokus på bæredygtige tiltag, og byggeriet planlægges certificeret efter DGNB-standard på guldniveau.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

anvende grøn energi som vi køber ind samlet

etablere el-ladestandere til el-biler

stille deleværktøj til rådighed

stille delebil til rådighed hvis efterspørgsel er til stede

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

opstart og organisering af fællesspisning

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet