fbpx Skip to main content

Velkommen til Plushusene

Hedehusene

Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag med bæredygtige tiltag. Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.
Plushusene i Hedehusene har en fantastisk beliggenhed i den nye bydel NærHeden.
Her bor du tæt på alt.
Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Bofællesskabet i Hedehusene

Plushusene i Hedehusene består af 139 lejeboliger fordelt på rækkehuse i 1-2 plan, lejligheder i punkthuse og attraktive fællesfaciliteter.

Naboskabet er tæt, og beboerne er meget aktive. Her er madgrupper, som laver fællesspisninger, danse- og fitnesshold, strikke-/kreaklub, seniortræning, babyhygge, børnedans og leg, badminton, yoga, ture ud af huset og fejring af diverse mærkedage blot for at nævne nogle af aktiviteterne. Du kan danne dig et indtryk af, hvad vi tilbyder i bofællesskabet, hvordan boligerne og fællesfaciliteterne ser ud, lejepriser, og hvad du skal gøre, hvis du er interesseret i en bolig her på hjemmesiden.

Næste skridt er komme til åbent hus. Vi glæder os til at møde dig.

Adresse: Lerdraget 1 – 37 , Kongelysvej 40-78, 101-139, Skolebakken 80, 82

Det absolutte samlingspunkt

Plushusene i Hedehusenes absolutte samlingspunkt er det store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Læs mere om fællesfaciliteterne

At flytte i Plushusene er det fedeste, jeg nogensinde har gjort. Jeg har en stor familie og et stort netværk, som nu bare er blevet endnu større. Jeg har fået så mange gode relationer her i Plushusene, og jeg nyder hver dag.

Sådan siger Tanja om beslutningen om at flytte i Plushusene. Her deltager hun i masser af aktiviteter uden at skulle ud at køre. Her er fællesspisning, kreative sysler, hold-træning, fejring af mærkedage og meget andet i det store fælleshus 2 min fra hjemmet.

Tanja, beboer i Plushusene

Fast tilknyttet bofællesskabet er en fællesskabskoordinator, som understøtter bofællesskabet. Fællesskabskoordinatoren udvikler og faciliterer masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker og er blandt andet tovholder i forbindelse med fællesspisning og hjælper klubber i gang.

Fællesskabskoordinatoren sørger også for at opbygge traditioner og fejre mærkedage og er således socialt samlingspunkt og garant for at der kommer mange aktiviteter i bofællesskabet.

Ejendomsmesteren i Plushusene står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Ejendomsmesteren er også ansvarlig for deleværktøj.

― Team Plushusene

Plushusene app´en – dit overblik over aktiviteter og ressourcer

 

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, skrive til og med dine naboer, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Fællesskabskoordinatoren hjælper dig med at komme godt i gang med app´en og står til rådighed for support.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Læs om processen og ansøgning

Med fokus på bæredygtige tiltag

Plushusene i Hedehusene har en DGNB Guld certificering.

Vi har blandt fokus på at

anvende miljøvenlige materialer i byggeriet såvel inde som ude

producere strøm til fællesfaciliteter via solceller, mens al anden energi er grøn energi, som vi køber ind samlet

have ladestandere til el-biler

stille el-delebil til rådighed

stille deleværktøj til rådighed

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

organisere fællesspisning flere gange om ugen

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet