Proces, beboermix og ansøgning

Læs om hvordan vi sammensætter beboermixet og processen frem til indflytning,
heriblandt hvordan du søger om en bolig i Plushusene.

Er Plushusene det rigtige for dig?

 

Har du informeret dig om de tilbud og forventninger, der er i Plushusene blandt andet her på hjemmesiden, og ser du det som det rigtige for dig – så send os en motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål til os, så sidder vi klar på telefon, mail eller på chatten, når vi er online.

Sådan sammensættes beboermixet

 

For at kunne skabe et velfungerende og aktivt bofællesskab – også på sigt – går vi en ekstra mil for at sammensætte beboermixet.

Familier med børn – en eller flere voksne med et eller flere børn – og aktive voksne 55+ har første prioritet i vores fordeling af boligerne.

Vi forventer at fordele nogenlunde ligeligt på disse to grupper. Indenfor 55+ segmentet vil vi ligeledes kigge på et mix af singler og par og vi vil tage højde for, at der er en aldersspredning i 55+gruppen og børnene imellem.

Desuden vil vi kigge på husstandens interesser, så vi har mulighed for at tilrettelægge relevante aktiviteter på tværs. Og yderst vigtigt  – vi prioriterer ansøgere, som finder værdi i fællesskabet, og som vil være med til at udfylde fællesskabet.

Gå til ansøgningsformular

Book en fremvisning

 

Du kan booke en fremvisning i udvalgte boliger, så du kan opleve og fornemme indretningen, materialerne, beliggenheden m.v. Vi står naturligvis til rådighed for en snak om konceptet, spørgsmål og guidance på stedet.

Book tid

Nedenfor finder du processen, efter vi har modtaget din ansøgning

Du får svar fra os

Vi vurderer din ansøgning og giver dig besked evt. i form af boligtilbud.

Lejekontrakt underskrives

efter modtagelse

Du modtager lejekontrakten efter RKI-tjek, som sendes underskrevet retur til os inden for 7 dage.

Indbetaling

7 dage efter underskrift

Senest 7 dage efter du har returneret den underskrevne lejekontrakt indbetales 1 mdr. forudbetalt husleje + depositum svarende til 3 mdrs. husleje.

Orienteringsmøder

etapevis alt efter indflytning
fra august

Vi orienterer dig og dine naboer om indflytning, flyttebiler mv., og du bliver introduceret til din vært, vicevært og kommende naboer.

Velkommen!

etapevis indflytning
fra september til marts

Den store dag hvor du flytter ind er kommet! Vi tager imod dig på stedet.

En gang Plushusene altid Plushusene

 

Skulle man efter indflytning ønske at flytte i et større eller mindre lejemål – eller måske til et andet sted, hvor Plushusene er etableret i Danmark, er der selvfølgelig en ekstra god mulighed herfor for dig, som allerede er beboer i Plushusene, såfremt vi har et passende ledigt lejemål.