Fællesfaciliteter i Nivå

Vi har arbejdet meget på at få de optimale rammer til at udvikle det gode naboskab.

Rammer, hvor møder sker helt naturligt,
samt rum med funktioner hvori
planlagte aktiviteter kan foregå.

De attraktive fællesfaciliteter ude som inde

 

Fælleshuset og de fælles udearealer giver rig mulighed for at mødes på kryds og tværs. Til en kop kaffe i loungen, til yoga, fitness, til kortspil, til den faste morgen-gåtur….  Børnene kan mødes efter skole og spille bold, se film, spille spil eller hygge i børnehulen. Plushusenes vært organiserer også aktiviteter i værkstedet og atelieret. Og hvem ved, om der ikke skulle være en ekspert i go kart-bygning blandt naboerne?

I Plushusenes fælleshus er der fællesspisning på programmet flere gange om ugen. Som frivilligt og brugerbetalt tilbud til dig som beboer og dine gæster. Her kan du dele sund mad, historier, grin og af-og-til en køkkentjans med dine naboer. Det gør godt – for krop og sjæl. Og så bliver maden serveret langt de fleste dage, hvilket kan give et tiltrængt pusterum i hverdagens praktiske gøremål.

Får du overnattende gæster er der mulighed for at booke et gæsteværelse i fælleshuset.

De mange mærkedage i løbet af året afholdes også typisk med udgangspunkt i fælleshuset. Her kan slås katen af tønden på tagterrassen, laves aktivitetsszoner rundt om i huset, gemmes påskeæg og danses om juletræ. I de varme måneder fejres sommerfest og Skt. Hans udendørs.

Du kan se og tilmelde dig aktiviteter og booke ressourcer på Plushusene app’en.

Multirum

Lounge

Børnehule

Fællesspisning

Værksted

Atelier

Fitness

Gæsteværelser

I Plushusenes grønne uderum bor vi ikke bare sammen – vi lever sammen

― Mette Skjold, Partner SLA Landskabsarkitekter