Skip to main content

Velkommen til Plushusene

Teglsøen, Nivå

Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag med bæredygtige tiltag. Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.
Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Bofællesskabet i Nivå

 

Vi har i Nivå fundet en naturskøn beliggenhed ved Teglsøen tæt på havn og strand, tæt på offentlig transport, by og skole. I Plushusene bofællesskabet er der varierende boligtyper, der matcher forskellige beboeres ønsker og behov.

Bofællesskabet er bygget op om beboernes egne hjem og attraktive fællesfaciliteter med miljøer, der skaber rammer for spontane og planlagte møder.

En vært organiserer aktiviteter ud fra beboernes ønsker og interesser. I hvad og hvor meget man som beboer ønsker at deltage er frivilligt, men vi forventer, at man som beboer har interesse i boformen.

Adresse: Teglsø Allé 1,2, Teglsø Vænge 1,33, Guldsmedestien 2-72, Salamandervej 2-40

Kom til åbent hus

Fællesfaciliteter

Plushusene i Nivås absolutte samlingspunkt er det store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Fællesfaciliteterne

At flytte i Plushusene er det fedeste, jeg nogensinde har gjort. Jeg har en stor familie og et stort netværk, som nu bare er blevet endnu større. Jeg har fået så mange gode relationer her i Plushusene, og jeg nyder hver dag.

Sådan siger Tanja om beslutningen om at flytte i Plushusene. Her deltager hun i masser af aktiviteter uden at skulle ud at køre. Her er fællesspisning, kreative sysler, hold-træning, fejring af mærkedage og meget andet i det store fælleshus 2 min fra hjemmet.

Tanja, beboer i Plushusene

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært, som understøtter fællesskabet. Værten udvikler og faciliterer masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker og er blandt andet tovholder i forbindelse med fællesspisning og hjælper klubber i gang.

Værten er for eksempel den, der står klar om morgenen til at gå med på en gåtur, organiserer ”lær området at kende”-ture, opretter klubber som for eksempel vinklubben eller yogaklubben.

Værten sørger også for at opbygge traditioner og fejre mærkedage og er således socialt samlingspunkt og garant for at der kommer mange aktiviteter i bofællesskabet.

Viceværten i Plushusene står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Viceværten er også ansvarlig for deleværktøj.

Vært og vicevært står klar, når du flytter ind.

― Team Plushusene

Plushusene app´en

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, skrive til og med dine naboer, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik og let at bruge.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en god fordeling på børnefamilier med én eller flere voksne og aktive voksne 55+.

Det betyder ikke, at andre ikke kan bo i Plushusene – hvis interessen for boformen og motivationen til at bidrage til fællesskabet er til stede.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Med fokus på bæredygtige tiltag

Plushusene planlæggers certificeret efter DGNB-standard på guld niveau.

Vii har blandt andet fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

producere strøm til fællesfaciliteter via solceller, mens al anden energi er grøn energi, som vi køber ind samlet

etablere el-ladestandere til el-biler

stille el-delebil til rådighed

stille deleværktøj til rådighed

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

organisere fællesspisning flere gange om ugen

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet