Velkommen til Plushusene

Teglsøen, Nivå

Vores mål er at skabe et bofællesskab, hvor beboerne oplever en øget livskvalitet i en aktiv hverdag med bæredygtige tiltag. Et hjem, som man ikke kan se sig selv flytte fra igen.
Vi har i Nivå fundet en naturskøn beliggenhed ved Teglsøen tæt på offentlig transport, by, skole og indkøb.
Om området

Bofællesskabet i Nivå

 

I Plushusene bofællesskabet etableres forskellige boligtyper. Her kommer 2-plans rækkehuse med terrasse og lille åben have, 1-plans boliger i punkthuse med terrasse eller altan og elevator og 3-plans generationshuse med en mindre bolig i stueplan og en familiebolig øverst.

Læs mere om boligerne

Få mere information

 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev (evt. med præference Nivå), vil du få nyt om Plushusene i Nivå direkte i din mailbakke.

Vi udsender blandt andet invitation, så du kan tilmelde dig et af vores informationsmøder, som afholdes primo 2021. Nærmere information om dato, tid og sted følger. Deltagelse på informationsmøde er første skridt for dig, der er interesseret i en bolig i Plushusene. Formålet med informationsmødet er at sikre en god forventningsafstemning om, hvad bofællesskabet Plushusene tilbyder, og hvad man som beboer går ind til. Der er naturligvis også mulighed for at få svar på de spørgsmål, man måtte have.

På møderne fortæller vi om den videre proces, da vi ikke har en traditionel først-til-mølle venteliste.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Fællesfaciliteter

Plushusene i Nivås absolutte samlingspunkt er det store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Fællesfaciliteterne

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært og en vicevært som på fuld tid understøtter bofællesskabet. Værten udvikler og faciliterer masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker og er blandt andet tovholder i forbindelse med fællesspisning og hjælper klubber i gang.

Værten er for eksempel den, der står klar om morgenen til at gå med på en gåtur, organiserer ”lær området at kende”-ture, opretter klubber som for eksempel vinklubben eller yogaklubben.

Værten sørger også for at opbygge traditioner og fejre mærkedage og er således socialt samlingspunkt og garant for at der kommer mange aktiviteter i bofællesskabet.

Viceværten i Plushusene står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Viceværten er også ansvarlig for deleværktøj.

Vært og vicevært står klar, når du flytter ind.

― Team Plushusene

Plus app´en

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plus app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

Plushusene er et bæredygtigt bofællesskab, som vi planlægger at DGNB-certificere.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

producere strøm til fællesfaciliteter via solceller, mens al anden energi er grøn energi, som vi køber ind samlet

etablere el-ladestandere til el-biler

stille el-delebil og deleværktøj til rådighed

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

organisere fællesspisning 4-5 gange om ugen

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet