Skip to main content

Boligerne i Plushusene danner rammerne

― om et liv med høj livskvalitet og tid til det, der er vigtigt for dig som beboer.

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v. her

Plushusene-bebyggelsen i Nivå består af 148 lejeboliger fordelt på rækkehuse, punkthuse og generationshuse.

Rækkehusene er boliger i 2 plan. Punkthusene er på 3-4 etager med lejligheder i 1 plan. Generationshusene har en mindre bolig i stueplan og en større familiebolig fordelt på 1.+2. sal.

Kom til åbent hus

Rækkehuse i to plan

De 48 rækkehuse i to etager er på hhv. 110 og 116 kvm med terrasse i stueplan. Rækkehusene har alle to badeværelser. Nogle af boligerne har soveværelse med walk-in, mens andre i stedet for walk-in har et ekstra værelse.

Lejligheder

De seks punkthuse på 3-4 etager har ialt 80 boliger på hhv 81 og 83 kvm (3 værelser) og 97 kvm (4 værelser) med terrasse i stueplan og med altan på de øvrige etager. Punkthusene har desuden elevator.

Generationshuse

De 10 generationshuse i tre etager har en mindre boliger på hhv 63 og 66 kvm i stueplan med terrasse + 2- plans familieboliger på 124-132 kvm på 1. og 2. sal med altan og tagterrasse. Generationshusene har to forskellige indretninger – en del har familieboliger med 4 værelser og to badeværelser mens andre har 5 værelser og et badeværelse.

Materialer med bæredygtighed i fokus

– så du får tid til det, der er vigtigt for dig

 

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene er nøje udvalgt for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

Badeværelset

 

Badeværelserne er indrettet med funktionalitet og lys for øje. Hvide skabe, bordplade med integreret støbt vask samt et væghængt toilet gør badeværelset let i udtrykket og praktisk at vedligeholde. På gulvet er klinkerne grå – på væggene i brusenichen hvide, så helhedsindtrykket bliver moderne og enkelt.

I badeværelset befinder sig vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Badeværelsesopstillingen afhænger af boligtypen.

Køkkenet

 

Køkkenerne i Plushusene er fra HTH, som har lang og stor erfaring med, hvilke krav der stilles til et funktionelt hjem i dag. HTH-køkkenet har lysegrå fronter med stålgrebe på underskabene, som er med til at gøre indretningen moderne .

Bordpladen i massiv granit har et naturligt farvespil og vasken i stål gør køkkenet til et funktionelt arbejdsrum med let vedligehold. Samspillet mellem de enkle fronter og den naturlige stenbordplade giver køkkenet et roligt udtryk i det åbne opholdsrum. Køkkenet har kogeplade med induktion, ovn med pyrolysefunktion og opvaskemaskine fra Electrolux.

Køkkenopstillingen afhænger af boligtypen.