fbpx Skip to main content

Tilmelding til introduktion og fremvisning i Lisbjerg

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v

Er du interesseret i en lejebolig i Plushusene i Lisbjerg? Så er første skridt at deltage i vores intro og fremvisning

 

Vi fortæller om tankerne bag det moderne bofællesskab på tværs af generationer, planerne for fællesfaciliteterne og forklarer udlejningsprocessens trin.
Der vil der være mulighed for at besigtige forskellige boligtyper. Overvej dit fodtøj, da der kan ske at være mudret på byggepladsen.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig/jer og fortælle meget mere. Først efter deltagelse på introduktion/fremvisning er det muligt at sende os en motiveret ansøgning.

Der er af sikkerhedsmæssige årsager INGEN ADGANG til byggepladsen uden aftale med os. Bliv på den beskrevne rute. På forhånd tak.

Hvis der er plads ledig, så fremgår dagene grønne i kalenderen. Brug pilene for at komme frem til næste måned. Der kommer løbende nye tider op i kalenderen.

Mødested og vejvisning

 

Mødestedet ligger på Thomas Windings Gade 40. Da området er nyt, vil du pt nok ikke kunne finde adressen på gps. Følg derfor nedenstående kort med vejvisning til bebyggelsen (indkørsel fra Ebba Stranges Gade). Bebyggelsen ligger 200 m fra Lisbjergskolen og 300 m fra letbanestop.

Når du har lejet en bolig, så får du en invitation til åben bolig nogle uger inden indflytningstidspunktet. Her kan du komme ind og se netop dit kommende hjem, tage detaljemål m.v.