Skip to main content

Området

Plushusene er beliggende i Ølstykke by, tæt på skole- og dagtilbud, indkøb, natur og offentlig transport.

Se mere om boligerne

Ølstykke

Ølstykke ligger i Egedal Kommune. I kommunen bor der ca. 45.000 indbyggere – heraf bor ca. halvdelen i Ølstykke-Stenløse. Stadig flere vælger at flytte til kommunen.

Plushusene ligger centralt i Ølstykke på grunden, hvor den tidligere Toftehøjskole lå – lige over for Ølstykke bypark med Ny Toftegårdsvej mod nord.
De nye boligveje i kvarteret er blevet navngivet Skøjteløberen, Vårfluen og Vandkalven.

Den centrale beliggenhed giver nem adgang til indkøb, skoler- og dagtilbud og offentlig transport. I Ølstykke er der fritidsfaciliteter som golfklub, bibliotek, rideskoler, tennis- og padelbaner, fodbold/håndboldbaner og svømmehal.

Fra Ølstykke Station, som nås på 10 minutter til fods fra Plushusene, er der afgang til blandt andet København H op til 6 gange i timen. Små 8 kilometer fra Plushusene byder Jyllinge Lystbådehavn og strandpromenade på skøn udsigt over vandet med en moderne lystbådehavn, gammel fiskerihavn, sejlklub og badestrand.

Tæt på

by

indkøb

offentlig transport

skole, pasningstilbud

 fritidstilbud som f.eks. boldbaner og padel-center

 naturoplevelser

Indkøb og spisesteder

 

Den bynære beliggenhed giver nem adgang til mange af hverdagens fornødenheder. Langs hovedgaden og ned mod stationen er der apotek, bager, dagligvarebutikker og spisesteder som nås til fods fra Plushusene.

Offentlig transport

 

Fra Ølstykke Station, som nås på 10 minutter til fods fra Plushusene, er der afgang med S-tog til blandt andet København H op til 6 gange i timen. Hele vejen tager 40 minutter. Frederikssund kan nås på blot 7 minutter. Diverse buslinjer kører fra stationen, og du finder busstop på begge sider af Plushusene bebyggelsen på henholdsvis Frederikssundvej og Gammel Roskildevej.

Skole, daginstitution og uddannelsestilbud

 

Børnehuset Marienlyst, som er nærmeste nabo til Plushusene, er et integreret dagtilbud med børn i alderen 0 – 6 år.

Læs om dagtilbud for de mindste

Distriktsskole Ølstykke består af Maglehøjskolen og Søhøjskolen. Det er distriktsskolerne, som orienterer forældre om, hvilken skole, dit barn skal starte på. Der er også mulighed for at skrive dit barn op på privatskole i f.eks. Stenløse.

Læs om skolerne her

Egedal Gymnasium & HF ligger en cykeltur på 13 minutter fra Plushusene.

Fritidsaktiviteter

 

Ølstykke Idrætsanlæg på Tranekærvej byder mange faciliteter til forskellige aktiviteter og arrangementer. Anlægget består af Ølstykke Hallerne med mulighed for f.eks. håndbold, softball m.v. Derudover er der fodboldbaner med både naturgræsbaner og kunstgræsbane, ØFC Klubhus, skyttehal samt Ølstykke Tennis- og Padelklub.

Ikke langt derfra er Ølstykke svømmehal, som byder på Aquapunkt-træning, infrarød sauna, dampbad med aromaterapi, boblebad og meget mere.

Den nærmeste golfbane er Linnebjerg Golf, som ligger 750 m fra Plushusene, mens der er ikke mindre end tre rideskoler inden for gåafstand. Stationsbyen Ølstykke er historisk kendt for hesteopdræt og stutteri, og der er fortsat rig mulighed for at beundre eller komme tæt på heste i området.

Læs om de forskellige fritidstilbud

Naturoplevelser

 

I hverdagen byder byparken lige over for Plushusene på et nemt pusterum til en lille tur rundt om søen enten gående eller som løbetur. Naturlegepladsen i parken byder også på mulighed for mange timers leg med pauser ved de opstillede borde-/bænkesæt.

Rundt om Ølstykke by er der rig mulighed for naturoplever som for eksempel overnatning i shelter, ture til skove, søer, moser, langdysser og høje. Knap 2 km fra Plushusene ligger Sperrestrup Skov, hvor der er stisystemer gennem skovområdet med små søer og en eng med græssende kvæg. I forlængelse af Sperrestrup Skov ligger Storesø-Lyngen, som er et stort fredet naturområde. Om foråret er der mulighed for at høre nattergalen synge her.
På den modsatte side af byen – ca. 4 km fra Plushusene – ligger naturområdet ved Skenkelsø Sø. Her er der en kælkebakke, fugleskjul, hundeskov, motionssti og madpakkehus.

Små 8 kilometer fra Plushusene byder Jyllinge Lystbådehavn og strandpromenade på skøn udsigt over vandet med en moderne lystbådehavn, gammel fiskerihavn, sejlklub og badestrand.