Skip to main content

Velkommen til Plushusene, Ølstykke


Vi har i Ølstykke fundet en dejlig beliggenhed til et nyt bofællesskab i by og tæt på offentlig transport, indkøb, skole, dagtilbud og natur.

Beliggenheden er med til at gøre hverdagen lettere for beboerne – vores koncept skal være med til gøre hverdagen bedre.

Fællesskab og frihed til at vælge

Plushusene kombinerer det bedste fra traditionelle bofællesskaber med det moderne menneskes behov for frihed og individuelle ønsker. Her kan man både deltage i de mange fællesaktiviteter, bruge alle faciliteterne og trække sig tilbage i den private lejebolig, når man ønsker det.

I Plushusene bofællesskabet i Ølstykke etableres 211 lejeboliger. Her kommer rækkehuse i 1 og 2 plan og lejligheder i etageejendomme med elevator. Alle boliger har et privat uderum i form af terrasse eller altan. Dertil kommer de forskellige fælles uderum.

Mens fælleshuset kan fungere som en forlængelse af beboernes private hjem er også uderummene skabt til at mødes med orangerier, legeplads, boldbane og nyttehaver.

Der etableres også en særlig overdækket ”Byens rum”, som for eksempel kan huse arrangementer som loppemarkeder, yoga, gadeteater og deslige.

Bebyggelsen står klar til indflytning i etaper. Vi forventer, at første del står klar i efteråret 2024. Er du interesseret i at høre mere, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi udsender invitation til informationsmøde, når vi starter udlejningsprocessen. Det gør vi løbet af foråret. Der kan først søges om en bolig efter deltagelse på informationsmøde, hvor vi fortæller om konceptet, boformen og præsenterer boligerne inkl. priser. Vi har altså ikke en traditionel først-til-mølle venteliste.

Adresse: Vandkalven, Vårfluen, Skøjteløberen (nye vejnavne)

Tilmeld dig nyhedsbrev

Inspirationsbilleder fra andre Plushusene bofællesskaber 

Det bedste er, når vi smitter hinanden med positivt engagement. Yngre som ældre. Jeg bliver glad, når jeg oplever, at nogle af de skønne mennesker i den ældre kategori blomstrer i samspil med børnene - når de giver sig tid til at snakke med og lytte til børnene og få kram tilbage. Her har vi fantastiske rammer til at komme hinanden ved. Og det gør vi.

Michelle, beboer i Plushusene

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Plushusene i Ølstykkes absolutte samlingspunkt er det store fælleshus. Her er der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og møder på tværs af generationer.

Også udearealerne er skabt til at mødes.

Fast tilknyttet bofællesskabet er en vært, som udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Værten er blandt andet tovholder i forbindelse med opstart af fællesspisning og hjælper klubber i gang.
Viceværtservice står for vedligeholdelse af de fælles udearealer, bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe. Det er også viceværtservicen, som er også ansvarlig for deleværktøj.

― Team Plushusene

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+. Det skaber livsglæde, tryghed og stært tilhørsforhold at bo på tværs af generationer.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

I Plushusene har vi fokus på bæredygtige tiltag, og byggeriet planlægges certificeret efter DGNB-standard på guldniveau.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

anvende grøn energi som vi køber ind samlet

etablere el-ladestandere til el-biler

stille deleværktøj til rådighed

stille delebil til rådighed hvis efterspørgsel er til stede

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

opstart og organisering af fællesspisning

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet