Skip to main content

Bekvemme, lyse og moderne boliger

Tilmeld dig nyhedsbrev

Bofællesskabet kommer til at indeholde 211 lejeboliger fordelt på lejligheder i hhv. altanhuse og punkthuse samt rækkehuse i 1-2 plan. Boligerne varierer i størrelse fra 61 til 116 kvm og har 2-5 værelser. Alle boliger har enten terrasse eller altan.

Centralt i bebyggelsen ligger det store fælleshus i to etager med blandt andet spisesal, hyggelounge, børnehule, boldspilssal, fitness, atelier, værksted og gæsteværelser. Fælleshuset skal fungere som forlængelse af Plushusene beboernes private bolig. Mellem husene etableres grønne leverum, og der kommer orangerier, nyttehaver, boldbane og legeplads.

En del af rækkehusene har p-plads tilhørende boligen. Øvrig p-mulighed findes på fællesområder.

Mens fælleshuset er for beboere i Plushusene, er et særligt område dedikeret til alle i Ølstykke. Det såkaldte “Byens rum” er en overdækket plads, hvor der for eksempel vil kunne være arrangementer som loppemarked, yoga, gadeteater eller lignende.

Boligplaner, priser og indflytningsdatoer følger i sensommeren 2024

Billederne nedenfor er fra lignende boliger/bebyggelser.

Rækkehuse i 1 plan

Der er i alt 24 rækkehuse i 1 plan i bebyggelsen. Rækkehusene har enten 2, 3 eller 4 værelser. Flere rækkehuse har p-plads tilhørende boligen. Øvrige p-pladser findes på fællesareal.  

1-plans rækkehus på ca. 62 kvm med 2-3 værelser

Du kan vælge et rækkehus i 1 plan med enten 2 eller 3 værelser på 61-64 kvm. Boligerne er i indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. Den samme type bolig kan enten være indrettet med 2 værelser – eller med en væg i stuen, der danner det 3. værelse.

Til hvert hus hører forplads, terrasse og skur til opbevaring.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

1-plans rækkehus på ca. 75 kvm med 3 værelser

Du har mulighed for at vælge et rækkehus med 3 værelser på 75-77 kvm. Boligerne er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle og 2 værelser. Til hvert hus hører forplads, skur til opbevaring og terrasse.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

1-plans rækkehus på ca. 75 kvm med 4 værelser

Du kan vælge et rækkehus i 1 plan med med 4 værelser på 75-77 kvm. Boligerne er i indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. og 3 værelser.

Til hvert hus hører forplads, terrasse og skur til opbevaring.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

Rækkehuse i 2 plan

Der er i alt 67 rækkehuse i 2 plan i bebyggelsen. Rækkehusene er optimalt indrettet til børnefamilien og har enten 4 eller 5 værelser. Nogle af rækkehusene har p-plads tilhørende boligen. Øvrige p-pladser findes på fællesareal.

2-plans rækkehus på ca. 100 kvm med 4 værelser

Du kan vælge et rækkehus i 2 plan med 4 værelser på 100-104 kvm. Boligerne er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. På 1. sal er der endnu et badeværelse og 3 værelser. I forbindelse med det største soveværelse er der walk-in.

Til hvert hus hører forplads, terrasse og skur til opbevaring.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

2-plans rækkehus på ca. 110 kvm med 5 værelser

Har du brug for et ekstra værelse kan du vælge et rækkehus i 2 plan med 5 værelser på 110-116 kvm. Boligerne er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med vaskesøjle. På 1. sal er der endnu et badeværelse og 4 værelser. Til hvert hus hører forplads, skur til opbevaring og terrasse.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

Dobbelte punkthuse

Der er 3 dobbelte punkthuse med i alt 72 lejligheder – 6 på hver etage. Boligerne har enten 2 eller 3 værelser og er på 64-89 kvm. Alle har enten privat terrasse eller altan. 

Punkthusene har desuden en ekstra fælles altan på 1. sal og op. Der er elevator i ejendommene.

Bemærk, at der er forskellige indretningsvarianter på lejlighederne.  

2-værelses lejlighed i punkthus

I punkthusene er der lejligheder på 63-76 kvm med 2 værelser fordelt på køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og 1 soveværelse. I stueplan har boligerne privat terrasse. Fra 1. sal og op er der altan.

Se de enkelte plantegninger for indretning – der findes forskellige varianter.

3-værelses lejlighed i punkthus

I punkthusene er der lejligheder på 79-89 kvm med 3 værelser fordelt på køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og 2 soveværelser. I stueplan har boligerne privat terrasse. Fra 1. sal og op er der altan.
Se de enkelte plantegninger for indretning – der findes forskellige varianter.

Altanhuse

Der er 4 altanhuse med i alt 48 lejligheder – 4 på hver etage. Boligerne har 2 til 4 værelser og er på 64-106 m2. Alle boliger har enten privat terrasse eller altan.
Altanhusene giver ideelle muligheder for blandt andet at samle generationer, sammensatte familier og familier/familielignende konstellationer i en og samme bygning. På 1. og 2. sal er et  fælles uderum, hvor beboerne kan mødes til hyggeligt samvær.
Der er elevator i ejendommene.

Bemærk, at der er forskellige indretningsvarianter på lejlighederne.

2- værelses lejlighed i altanhus

I altanhusene kan du vælge en 2-værelses bolig på ca. 65 kvm
fordelt på køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og et soveværelse. I stueplan har boligerne privat terrasse. Fra 1. sal og op er der altan.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

3- værelses lejlighed i altanhus

I altanhusene kan du vælge en 3-værelses bolig på  ca. 95 kvm fordelt på køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og to soveværelser. Der er kun 4 stk af denne boligtype i bebyggelsen, som alle er placeret i stueplan.
Se de enkelte plantegninger for indretning.

4- værelses lejlighed i altanhus

I altanhusene kan du vælge en 4-værelses bolig på ca. 106 kvm fordelt på køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og 3 værelser. I stueplan har boligerne privat terrasse. Fra 1. sal og op er der altan.
Se de enkelte plantegninger for indretning – der findes forskellige varianter.

Materialer med bæredygtighed i fokus

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene udvælges nøje for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

De primære udvendige materialer er tegl og træ. Der arbejdes med variation via detaljering i murværket samt skifte og spil i farvenuancer. 

Også indvendigt i boligerne er materialerne valgt med omhu for at sikre lav vedligeholdelse, høj komfort og samtidig et nutidigt design.

Køkkenet

 

Køkkenerne i Plushusene er fra HTH, som har lang og stor erfaring med, hvilke krav der stilles til et funktionelt hjem i dag. HTH-køkkenet har lyse grå fronter med et kassisk greb.

Bordpladen i kompakt laminat og vasken i stål gør køkkenet til et funktionelt arbejdsrum med let vedligehold. Samspillet mellem de enkle fronter og den mørke bordplade giver køkkenet et roligt udtryk i det åbne opholdsrum. Køkkenet har kogeplade med induktion, ovn med pyrolysefunktion og lydsvag opvaskemaskine med auto-sluk.

Køkkenopstillingen afhænger af boligtypen.

Gulve

 

Til Plushusenes opholdsrum og værelser har vi valgt et slidstærkt gulv med en varm, skandinavisk glød. De lange planker giver boligen et enkelt og rolig udtryk – og samtidig en personlig og rar atmosfære. Gulvets korkbagside gør det komfortabelt at gå på.

Den varme glød fortsætter i valget af klinker til boligens entré og badeværelse. Her er der valgt en varm-grå klinke med spil, som gør klinkegulvet både praktisk og tidløst.

Badeværelset

 

Badeværelserne er indrettet med funktionalitet, lys og en varm atmosfære for øje. Hvide skabe, bordplade med integreret støbt vask samt et væghængt toilet gør badeværelset let i udtrykket og praktisk at vedligeholde. Der er varm-grå klinker på gulvet og hvide klinker på vægge i brusenicher. Helhedsindtrykket er roligt og enkelt.

I badeværelset befinder sig vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Vaskemaskine og tørretumbler har funktioner, som sikrer korrekt pleje af vasketøjet med lavt vand-, energi- og vaskemiddelforbrug.

Badeværelsesopstillingen afhænger af boligtypen.

Alle illustrationer er vejledende og udarbejdet for at give et overordnet indtryk. Materialer, konstruktioner m.v. kan ændres, som projektet færdigbearbejdes.