Skip to main content

Tilmelding til åbent hus i Køge Nord

Læs mere om boligerne

Er du interesseret i en lejebolig i Plushusene i Køge Nord? Så er første skridt at deltage i åbent hus.

 

Vi fortæller om livet i det moderne  bofællesskab på tværs af generationer, fremviser fællesfaciliteterne og forklarer udlejningsprocessens trin.
Der vil altid være mulighed for at besigtige de 2 prøveboliger på hhv Solvognen og Kærulven + udvalgte andre boligtyper.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig/jer og fortælle meget mere.

Først efter deltagelse på fremvisning er det muligt at sende os en motiveret ansøgning og komme i betragtning til en bolig. Der er af sikkerhedsmæssige årsager INGEN ADGANG til den del, hvor der stadig arbejdes med den sidste færdiggørelse, uden aftale med os.

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v

Mødested og vejvisning

 

Mødestedet er foran fælleshusets hovedindgang (den røde cirkel på kortet). Det ligger på adressen Solvognen 62. Man kommer til Solvognen via Nordlyset. Det er et nyt område, så ikke alle GPS´er viser adressen endnu. Bebyggelsen ligger 900 m fra Køge Nord Station (Nordstjernen).

Har du allerede lejet en bolig i Plushusene, Køge Nord, så får du en invitation til åben bolig nogle uger inden indflytningstidspunktet. Her kan du komme ind og se dit kommende hjem, tage detaljemål m.v. Det er ikke muligt til intro/fremvisning, som er målrettet nye interessenter.

Book plads/tid her

 

Der kommer løbende nye tider op i kalenderen. Vil du booke en tid i næste måned – så klik på den lille pil ved siden af måneden.
Skriv evt. under noter, hvad du søger.