Skip to main content

Komfortable, lyse og moderne boliger

– giver tid til det, der er vigtigt for dig

Tilmeld dig åbent hus

Boligerne

 

Plushusene bofællesskabet består af 225 boliger fordelt på et-plans rækkehuse og to-plans rækkehuse, fælleshus og fælles uderum.

Boligvejene er blevet navngivet med udgangspunkt i områdets eksisterende nordiske vejnavne som Karlsvognen og Nordstjernen og Plushusene nås således af den nye vej Nordlyset, og har adresse på Solvognen og Kærulven. Bebyggelsen fordeler sig på begge sider af vejen.

Hele Plushusene bebyggelsen deler fællesfaciliteter som fælleshus og grønne gårdrum med orangeri, legepladser, nyttehaver og opholdszoner.

Boligerne adskiller sig både udvendigt og indvendigt, hvilket giver god mulighed for at finde netop den bolig, du allermest ser som dit nye hjem.

 

Bebyggelsen opvarmes med fjernvarme. På Solvognen dannes Energifællesskab.

Se planer, priser, indflytningsdatoer m.v.

Solvognen

På Solvognen er der 145 boliger fordelt på et-plans rækkehuse med to-fire værelser og to-plans rækkehuse med hhv. fire og fem værelser. Hver bolig har tilhørende terrasse og en flisebelagt forplads med et skur til opbevaring.
Denne del af bebyggelsen udføres med facader i mursten i forskellige farvenuancer og tage dels i matchende farver dels med matte solpaneler.
Boligerne er etableret i klynger med grønne, bilfrie gårdrum, som er skabt til at mødes. Her er opholdszoner med borde-/bænkesæt, orangeri, nyttehaver og legeplads. Parkeringspladserne er grupperet tæt ved boligklyngerne.

Energifællesskab betyder billigere og grønne strøm

 

Via solpanelerne på boligernes tage, vil beboerne kunne anvende strømmen fra solcellerne direkte. En app giver overblik over forbruget nu-og-her, og indsigt i hvor meget af strømmen, som kommer fra solcellerne.
Vi forventer, at minimum 40 % af strømmen vil komme fra solpanelerne. I tidsrum hvor der ikke produceres strøm, benyttes grøn energi, som Plushusene indkøber samlet.
Målet med dette Energifællesskab er billigere og grønnere strøm.

Eksempel: En familie med to voksne og to børn med et forbrug på 4000 Kwh/år forventes at spare 3.000 kr. om året. Dette regnet ud fra gennemsnitspris på strøm fra sommeren 2021-sommeren 2022. 

Ét-plans rækkehuse med to-tre værelser på Solvognen

Der etableres 39 ens rækkehuse i ét plan på 61-64 kvm. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, badeværelse med vaskesøjle og inddelt med enten to eller tre værelser. Til hvert hus hører terrasse og skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden.

Ét-plans rækkehuse med fire værelser på Solvognen

Der etableres 33 rækkehuse i ét plan på ca. 75 kvm. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, badeværelse med vaskesøjle og med fire værelser. Til hvert hus hører terrasse og skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden.

To-plans rækkehuse med fire værelser på Solvognen

Der etableres 73 rækkehuse i to plan. I stueplan finder du det åbne køkken/alrum/stue-miljø og badeværelse med vaskesøjle.

Den ene type to-plans rækkehus på Solvognen er på ca. 100 kvm med i alt fire værelser. Her er soveværelse med walk-in. Boligern har alle to badeværelser. Til hvert hus hører terrasse og skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden.

To-plans rækkehuse med fem værelser på Solvognen

Der etableres 73 rækkehuse i to plan. I stueplan finder du det åbne køkken/alrum/stue-miljø og badeværelse med vaskesøjle.

Den ene type af to-plans rækkehusene på Solvognen er på ca. 110 kvm med i alt fem værelser. Boligerne har alle to badeværelser. Til hvert hus hører  terrasse og skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden.

Kærulven

På Kærulven er der 80 boliger, som er fordelt på et-plans rækkehuse med hhv. tre og fire værelser, to-plans rækkehuse med én bolig i stuen og én bolig på 1. sal med hver tre værelser og to-plans rækkehuse med en bolig med fem værelser fordelt på stue og første sal. Til hver bolig er der terrasse eller altan og skur til opbevaring.

Boligerne på Kærulven er bygget op med trækassetter. Det er en byggestil, vi forventer at se mere af fremover, da træ er et bæredygtigt materiale gennem hele dets livscyklus. Facaderne er beklædt med hhv. naturskifer og træ eller skærmtegl  Materialerne betyder, at boligerne har et lavt CO2-aftryk. Tagene på et-plans husene er beplantet med sedum – såkaldte grønne tage. Sedum forsinker nedsivning af regnvand på grunden. Tagene er skrå, hvilket giver en ekstra loftshøjde i boligens centrale rum, hvor høje vinduer sikrer et flot lysindfald.
I to-plans rækkehusene med én bolig er der loft til kip i værelserne på første sal og mulighed for opbevaring i et mindre loftsrum.

Til forskel fra Solvognen har hver bolig på Kærulven sin egen hovedmåler.

Boligerne er etableret i klynger med grønne, bilfrie gårdrum, som er skabt til at mødes. Her er opholdszoner med borde-/bænkesæt og legeplads. Parkeringspladserne er grupperet tæt ved boligklyngerne.

Ét-plans rækkehuse med tre værelser på Kærulven

Der etableres 14 rækkehuse i ét plan på 89 kvm med tre værelser. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, badeværelse samt bryggers med hårde hvidevarer og vask. Tagene er skrå, hvilket giver en ekstra loftshøjde i boligens centrale rum, hvor høje vinduer sikrer et flot lysindfald.
Til hvert hus hører terrasse og skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden

Ét-plans rækkehuse med fire værelser på Kærulven

Der etableres 6 rækkehuse i ét plan på 89 kvm med fire værelser. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, badeværelse samt niche i entré med hårde hvidevarer og vask. Tagene er skrå, hvilket giver en ekstra loftshøjde i boligens centrale rum, hvor høje vinduer sikrer et flot lysindfald. Til hvert hus hører skur til opbevaring. Bemærk, at der er forskellige varianter på de private uderum. De største udvendige arealer er orienteret mod solen. 

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden

Ét-plans rækkehuse med fire værelser på Kærulven

Der etableres 20 rækkehuse i ét plan på 107 kvm med fire værelser. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, badeværelse samt separat bryggers med hårde hvidevarer og vask. Tagene er skrå, hvilket giver en ekstra loftshøjde i boligens centrale rum, hvor høje vinduer sikrer et flot lysindfald. Til hvert hus hører skur til opbevaring. Bemærk, at der er forskellige varianter på de private uderum. De største udvendige arealer er orienteret mod solen. 

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig på boligvælgersiden. Bemærk, at der er forskellige varianter på forhave/terrasse.

Bolig i stueplan med tre værelser

Der etableres 10 rækkehuse i to plan med én lejlighed i stueplan med terrasse. Boligerne er på 72-74 kvm og har tre værelser.

 Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, bryggers og badeværelse. Til hver bolig hører skur til opbevaring.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig, når vi åbner for etapen.

 

Bolig på 1.sal med tre værelser

Der etableres 10 rækkehuse i to plan med én lejlighed på 1. sal med altan. Boligerne er på 78-80 kvm.

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig, når vi åbner for etapen.

 

To-plans rækkehuse med fem værelser på Kærulven

Der etableres 20 rækkehuse i to plan på 116-121 kvm med fem værelser. Boligerne er indrettet med åbent køkken/alrum/stuemiljø, bryggers og to badeværelser. På førstesalen har værelserne loft til kip. Der er mulighed for ekstra opbevaring i et mindre loftsrum. Til hvert hus hører terrasse og skur til opbevaring. Se uderum på den enkelte plantegning. 

Se plantegning, pris og indflytningsdato for den enkelte bolig, når vi åbner for etapen.

Materialer med bæredygtighed i fokus

 

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene udvælges nøje for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

Alle illustrationer er vejledende og udarbejdet for at give et overordnet indtryk. Materialer, konstruktioner m.v. kan ændres, som projektet færdigbearbejdes.