Skip to main content

Proces, beboermix og ansøgning

Læs om hvordan vi sammensætter beboermixet og processen frem til indflytning,
heriblandt hvordan du søger om en bolig i Plushusene.

Er Plushusene i Ballerup det rigtige for dig?

 

Har du informeret dig om de tilbud og forventninger, der er i Plushusene blandt andet her på hjemmesiden og har du måske været til et af vores informationsmøder, og ser du det som det rigtige for dig –

så send os en motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål til os, så sidder vi klar på telefon, mail eller på chatten, når vi er online.

Sådan sammensættes beboermixet

 

For at kunne skabe et velfungerende og aktivt bofællesskab – også på sigt – går vi en ekstra mil for at sammensætte beboermixet.

Plushusene er designet til familier med børn og aktive voksne 55+, som er vores primære målgrupper. Det betyder ikke, at andre ikke kan bo her, hvis interessen i boformen er til stede.

Vi vil tage højde for, at der er en aldersspredning i beboersammensætningen. Desuden vil vi kigge på husstandens interesser, så vi har mulighed for at tilrettelægge relevante aktiviteter på tværs. Og yderst vigtigt  – vi prioriterer ansøgere, som finder værdi i fællesskabet, og som vil være med til at udfylde fællesskabet.

Gå til ansøgningsformular

Nedenfor finder du processen, efter vi har modtaget din ansøgning

Du får svar fra os

Vi tager en snak om dine behov og ønsker, din ansøgning og vores mulige lejemål. Hvis der er et match, giver vi dig et boligtilbud.

Lejekontrakt underskrives

Du modtager lejekontrakten efter RKI-tjek, som sendes underskrevet retur til os inden for 7 dage.

Indbetaling

Senest 7 dage efter du har returneret den underskrevne lejekontrakt indbetales 1 mdr. forudbetalt husleje + depositum svarende til 3 mdrs. husleje.

Orientering

Vi orienterer dig om indflytning, flyttebiler mv., og du bliver præsenteret for din vært, vicevært og Plushusene app´en.

Velkommen!

Den store dag hvor du flytter ind i dit nye hjem er kommet! Vi står klar til at tage imod dig til indflytningssyn, hvor du også får overraget nøglerne. Indflytning sker etapevist pga bebyggelsens størrelse.

En gang Plushusene altid Plushusene

 

Skulle man efter indflytning ønske at flytte i et større eller mindre lejemål – eller måske til et andet sted, hvor Plushusene er etableret i Danmark, er der selvfølgelig en ekstra god mulighed herfor for dig, som allerede er beboer i Plushusene, såfremt vi har et passende ledigt lejemål.

 

Se, hvor Plushusene befinder sig eller kommer