Skip to main content

Bekvemme, lyse og moderne boliger

– giver tid til det, der er vigtigt for dig

Plushusene-bebyggelsen i Ballerup består af 97 lejeboliger fordelt på rækkehuse i 1 og 2 plan og lejligheder i punkthuse.

Centralt placeret befinder fælleshuset sig med grønne uderum med nyttehaver, orangeri og boldbane.

Book tid til åbent hus

Rækkehuse i et plan

 

Der er 15 gennemlyste rækkehuse i ét plan med  terrasse.

Boligerne er indrettet med køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle og 1-2 soveværelser. Boligerne er på ca. 62 kvm.
Til hvert hus hører skur til opbevaring og p-plads.

Rækkehuse i to plan

 

Der er 26 gennemlyste rækkehuse i to plan med terrasse i stueplan.

I stueplan befinder køkken/alrum/stue og badeværelse med vaskesøjle sig. På 1. sal finder man endnu et badeværelse og fire værelser. De rummelige og gennemlyste boliger er på ca. 110 kvm. Til hvert hus hører skur til opbevaring og p-plads.

Lejligheder i punkthuse

 

Der er i alt fire punkthuse – to i tre etager og to i fire etager. På hver etage befinder sig fire lejligheder med køkken/alrum/stue, badeværelse med vaskesøjle, depotrum og soveværelse/r. I stueplan er der udgang til privat terrasse – fra 1. sal og op er der altan. De 56 boliger er fra ca. 61 til 88 kvm. Punkthusene har desuden elevator.

Materialer med bæredygtighed i fokus

 

Alle materialer, overflader og farver til Plushusene udvælges nøje for at understrege det liv, som Plushusene danner rammen om. Materialerne er derfor lette at vedligeholde. Både i valg til eksteriør og interiør, er der lagt stor vægt på en rolig farveholdning, taktile materialer og lang levetid. Materialer og farver er samtidig valgt for at skabe et varmt og harmonisk udtryk med en tidløs atmosfære.

Køkkenet

 

Køkkenerne i Plushusene er fra HTH, som har lang og stor erfaring med, hvilke krav der stilles til et funktionelt hjem i dag. HTH-køkkenet har lyse grå låger.

Bordpladen er i sort granit. Samspillet mellem de enkle fronter og den naturlige stenbordplade giver køkkenet et roligt og varmt udtryk i det åbne opholdsrum. Køkkenet har kogeplade med induktion, ovn med pyrolysefunktion og opvaskemaskine.

Køkkenopstillingen afhænger af boligtypen.

Badeværelset

 

Badeværelserne er indrettet med funktionalitet, lys og en varm atmosfære for øje. Hvide skabe, bordplade med integreret støbt vask samt et væghængt toilet gør badeværelset let i udtrykket og praktisk at vedligeholde. Der er varm-grå klinker på gulvet og hvide klinker på vægge i brusenicher. Helhedsindtrykket er roligt og enkelt.

I badeværelset befinder sig vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Badeværelsesopstillingen afhænger af boligtypen.

Gulve

 

Til Plushusenes opholdsrum og værelser har vi valgt et slidstærkt gulv med en varm, skandinavisk glød. De lange planker giver boligen et enkelt og rolig udtryk – og samtidig en personlig og rar atmosfære. Gulvets korkbagside gør det komfortabelt at gå på.

Den varme glød fortsætter i valget af klinker til boligens entré og badeværelse. Her er der valgt en varm-grå klinke med spil, som gør klinkegulvet både praktisk og tidløst.