fbpx Skip to main content

Din motiverede ansøgning

Her kan du læse om processen og søge om en bolig i Plushusene i Ballerup

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Er Plushusene det rigtige for dig?

 

For at kunne skabe et velfungerende, aktivt og bredt funderet bofællesskab – også på sigt – går vi en ekstra mil for at sammensætte beboermixet. Familier med børn og aktive voksne 55+ har første prioritet i vores fordeling af boligerne.

Vi beder dig derfor udfylde en motiveret ansøgning, hvor du ud over nogle personlige oplysninger som navn, alder, beskæftigelse og boligønske blandt andet skal svare på nogle spørgsmål om husstandens interesser, så vi har mulighed for at tilrettelægge relevante aktiviteter på tværs. Og yderst vigtigt  – vi prioriterer ansøgere, som finder værdi i fællesskabet, og som vil være med til at udfylde fællesskabet.

Har du spørgsmål til os, så sidder vi klar på telefon, mail eller på chatten, når vi er online.

Ansøgningen udfyldes online efter deltagelse på intro/fremvisning

Dine personoplysninger

 

Personoplysninger afgivet til Plushusene via webtjenester som Typeform og Mailchimp behandles på vores eksterne databehandleres sikrede servere inden for EU eller inden for Privat Shield samarbejdet og videregives ikke.

Ved at udfylde og indsende den motiverede ansøgningsformular, accepterer du, at Plushusene anvender din data fra webtjenesten til at analyse vores kunders og vores potentielle kunders præferencer og matche beboersammensætningen i vores bofællesskaber.

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik

Nedenfor finder du processen, efter vi har modtaget din ansøgning

Du får svar fra os

Vi vurderer din ansøgning og har en samtale med dig, og giver dig besked evt. i form af boligtilbud. Hvornår det bliver, fastlægges senere i procesen og sker derefter løbende.

Lejekontrakt underskrives

efter modtagelse

Du modtager lejekontrakten efter RKI-tjek, som sendes underskrevet retur til os inden for 7 dage.

Indbetaling

7 dage efter underskrift

Senest 7 dage efter du har returneret den underskrevne lejekontrakt indbetales 1 mdr. forudbetalt husleje + depositum svarende til 3 mdrs. husleje.

Orienteringsmøder

etapevis alt efter indflytning

Vi orienterer dig og dine naboer om indflytning, flyttebiler mv., og du bliver introduceret til din vært, vicevært og kommende naboer.

Velkommen!

etapevis indflytning

Den store dag hvor du flytter ind er kommet!

En gang Plushusene altid Plushusene

 

Skulle man efter indflytning ønske at flytte i et større eller mindre lejemål – eller måske til et andet sted, hvor Plushusene er etableret i Danmark, er der selvfølgelig en ekstra god mulighed herfor for dig, som allerede er beboer i Plushusene, såfremt vi har et passende ledigt lejemål.