Skip to main content

Velkommen til Plushusene, Viby Sjælland

Et nyt rækkehuskvarter med boliger i 1 og 2 plan, fælleshus og grønne uderum på en beliggenhed, som er med til at gøre hverdagen lettere for dig som beboer, mens vores koncept skal være med til gøre hverdagen bedre.

Plushusene er stedet, hvor nye venskaber opstår! 

Fællesskab og frihed til at vælge

Plushusene kombinerer det bedste fra traditionelle bofællesskaber med det moderne menneskes behov for frihed og individuelle ønsker. Her kan man både deltage i de mange fællesaktiviteter, bruge alle faciliteterne og trække sig tilbage i den private lejebolig, når man ønsker det. I Plushusene kommer du til at bo på tværs af generationer. Vi henvender os primært til et mix af børnefamilier og aktive voksne 55+. Det betyder ikke, at andre ikke kan bo hos os – hvis interessen for boformen er tilstede.

I bofællesskabet kommer der 135 rækkehuse og fælleshus. Boligerne bygges op med trækassetter for at reducere Co2 aftrykket.

 De første boliger forventes at kunne blive klar til indflytning i foråret 2026. Er du interesseret i at følge med i projektet og være blandt de første, som får information ud om boligplaner, priser, udlejningsstart m.v., så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev med præference Viby Sj.  Herigennem får du også invitation til at komme og høre meget mere om vores tilbud, hvilket er første skridt i at ansøge om en bolig.
Vi har således ikke en traditionel først-til-mølle venteliste

Tilmeld dig nyhedsbrev

Inspirationsbilleder fra andre Plushusene bofællesskaber 

Jeg nyder, at vi af og til spiser sammen, går ture og spontant får en snak over en kop kaffe. Det er ting i hverdagen, som er vigtige for mig. Jeg valgte også Plushusene på grund af den blandede alderssammensætning. Det giver bedst mening og glæde for mig.

Martha, beboer i Plushusene

Fællesfaciliteter og aktiviteter

Fælleshuset er bofællesskabets absolutte samlingspunkt. Her der plads til kreative sysler, sport og bevægelse, fællesspisning, leg, hygge og overnattende gæster. Også udearealerne er indrettet til samvær med orangeri, legeplads og borde-/bænkesæt.

Fast tilknyttet bofællesskabet er en fællesskabskoordinator, som udvikler og faciliteter masser af aktiviteter ud fra beboernes interesser og ønsker. Fællesskabskoordinatoren er blandt andet tovholder i forbindelse med opstart af fællesspisning og hjælper klubber i gang.
Ejendomsserviceen står for bygninger udvendigt, indvendige mangler og organiserer de ekstra services, du som beboer måtte ønske at tilkøbe samt kontakt til samarbejdspartnere. Det er også ejendomsmesteren som er ansvarlig for deleværktøj.

― Team Plushusene

Som beboer har du adgang til at se og tilmelde dig aktiviteter, klubber, låne deleværktøj og booke gæsteværelser. Det sker via Plushusene app´en.

App´en er skræddersyet til Plushusene med fokus på altid at give dig et godt overblik, være intuitiv og altså let at bruge. Og så er den altid opdateret.

I fælleshuset er også storskærm, som giver et overblik over begivenhederne og mulighed for at tilmelde sig aktiviteter.

Vi går en ekstra mil for at skabe et aktivt og velfungerende bofællesskab ved at vælge et passende beboermix. Derfor spørger vi til dine ønsker og interesser, før du modtager et boligtilbud.

Vi lægger stor vægt på at have en ligelig fordeling på børnefamilier og aktive voksne 55+. Det skaber livsglæde, tryghed og stært tilhørsforhold at bo på tværs af generationer.

Er du interesseret i at flytte i bofællesskabet Plushusene, guider vi dig igennem processen.

― Team Plushusene

Bæredygtighed

I Plushusene har vi fokus på bæredygtige tiltag, og byggeriet planlægges certificeret efter DGNB-standard på guldniveau.

Det betyder blandt andet, at vi har fokus på at

anvende miljøvenlige – oftest certificerede – materialer i byggeriet såvel inde som ude. Et eksempel er miljøcertificeret maling i boligerne

anvende grøn energi som vi køber ind samlet

etablere el-ladestandere til el-biler

stille deleværktøj til rådighed

stille delebil til rådighed hvis efterspørgsel er til stede

skabe trygge mødesteder på tværs af generationer

opstart og organisering af fællesspisning

etablere levedygtige, grønne udemiljøer med biologiske regnvandsløsninger, som leder vandet