Samarbejdspartnere

Vores ejere

Plushusene er ejet af NREP og M+Invest

NREP er en førende ejendomsinvestor og -innovator i Norden, som tror på langsigtet værdiskabelse og har en holistisk og kundecentreret tilgang hvad enten det handler om at investere, udvikle eller administrere ejendomsløsninger.

M+ Invest er blandt Danmarks førende udviklere af ejendomme med aktiviteter i hele landet.

Derudover samarbejder Plushusene-teamet med en række andre fagkompetencer blandt andre…

Med afsæt i behov og drømme og med dyb forankring i den skandinaviske arkitekturtradition skaber vi rammer for liv og mennesker. Vi arbejder med integreret rådgivning og inkorporerer de æstetiske-, funktions- og byggetekniske discipliner i arkitekturen.

Brugeren er i højsædet og vi designer løsninger, der omfavner det gode liv i hverdagen. Med Plushusene skaber vi sammen fundamentet for det gode liv og det moderne fællesskab.

 Sweco Architects

I Plushusenes grønne uderum bor vi ikke bare sammen – vi lever sammen

Mette Skjold, Partner SLA Landskabsarkitekter

95% af CASAs byggerier skal være bæredygtighedscertificerede i 2023; derfor er vi også stolte af at være en del af Plushusene. Vi svanemærker boligbyggerier og DGNB-certificerer både bolig- og erhvervsbyggerier. Vi samarbejder om at vælge de bedste bæredygtighedsløsninger for byggeriet og dets brugere. Det gør vi for at bidrage til en reduktion af byggeriets negative påvirkning af klima og miljø. Det langvarige samarbejde omkring Plushusene gør det muligt at optimere alle aspekter af bæredygtighed i byggeriet. Vi skaber dermed fremtidens boliger sammen.

Torben Modvig, CEO i CASA A/S

Vi tror på, at fællesskaber vil spille en central rolle i den måde vi lever i fremtiden. Og vi tror på, at stærke fællesskaber er løsningen på rigtigt mange udfordringer. I mødet med Plushusene har vi fundet en partner, der lever efter denne overbevisning, og det er givende at samarbejde med nogen, der ikke bare lever og ånder for denne mission men også går forrest og handler på det.

 Martin Elneff, Product Manager hos Wicomico

Plushusene er medlemmer af

Folkebevægelsen mod Ensomhed

Læs om Folkebevægelsen mod Ensomhed