Skip to main content

Samarbejdspartnere

Vores ejere

Plushusene er ejet af NREP og M+Invest

NREP er en førende ejendomsinvestor og -innovator i Norden, som tror på langsigtet værdiskabelse og har en holistisk og kundecentreret tilgang hvad enten det handler om at investere, udvikle eller administrere ejendomsløsninger.

M+ Invest er blandt Danmarks førende udviklere af ejendomme med aktiviteter i hele landet.

Derudover samarbejder Plushusene-teamet med en række andre fagkompetencer blandt andre…

Med afsæt i behov og drømme og med dyb forankring i den skandinaviske arkitekturtradition skaber vi rammer for liv og mennesker. Vi arbejder med integreret rådgivning og inkorporerer de æstetiske-, funktions- og byggetekniske discipliner i arkitekturen.

Brugeren er i højsædet og vi designer løsninger, der omfavner det gode liv i hverdagen. Med Plushusene skaber vi sammen fundamentet for det gode liv og det moderne fællesskab.

 Sweco Architects

I Plushusenes grønne uderum bor vi ikke bare sammen – vi lever sammen

Mette Skjold, Partner SLA Landskabsarkitekter

Vi tror på, at fællesskaber vil spille en central rolle i den måde vi lever i fremtiden. Og vi tror på, at stærke fællesskaber er løsningen på rigtigt mange udfordringer. I mødet med Plushusene har vi fundet en partner, der lever efter denne overbevisning, og det er givende at samarbejde med nogen, der ikke bare lever og ånder for denne mission men også går forrest og handler på det.

 Martin Elneff, Product Manager hos Wicomico

Plushusene er medlemmer af

Folkebevægelsen mod Ensomhed

Læs om Folkebevægelsen mod Ensomhed