fbpx Skip to main content

Fællesaktiviteter

skaber sociale relationer

Læs om konceptets tilblivelse

I Plushusenes bofællesskabskoncept tages højde for, at det kræver ressourcer at skabe fællesskab og tilrettelægge fællesaktiviteter og begivenheder. Tiltag, som er så vigtige for at få grobund for og pleje de sociale relationer og således øge livskvaliteten blandt beboerne og give dem en aktiv hverdag. Særligt i en bred beboergruppe med vidt forskellige interesser. Derfor er der til hvert bofællesskab knyttet en vært. Værten har erfaring fra service- og eventverdenen og lægger et program med muligheder, der så vidt muligt dækker de forskellige ønsker og interesser. Hele året rundt. Aktiviteterne suppleres af beboernes egne initiativer.

Udover værten er der til bofællesskabet tilknyttet viceværtservice. Det lokale team understøtter bofællesskabet i hverdagen med hjælp fra det øvrige Plushusene team.

Bofællesskabets fælles kommunikationskanal er den skræddersyede Plushusene app. I app´en oprettes begivenheder og aktiviteter, som beboerne kan tilmelde sig. Her bookes deleværktøj og tilkøbes services. Her deles opslag og skrives beskeder – både vigtig og nyttig information, hygge og sjov. Her beder beboerne om hjælp hos os og hinanden til stort og småt.

Plushusene app´en er udarbejdet i samarbejde med Wicomico.