Oplev Plushusene og få svar på dine spørgsmål

For at få den bedst mulige forventningsafstemning og give dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål, er det nu muligt at booke tid til en fremvisning i udvalgte boliger i Plushusene i Nivå.

Se boligplaner, priser, indflytningsdatoer m.v.

Book en tid til fremvisning

 

 

Du har nu mulighed for at booke en tid og høre meget mere om Plushusenes bofællesskabet.

Vi vil først give dig en introduktion til bofællesskabskonceptet på tværs af generationer, boligerne, fællesfaciliteterne – understøttet af billeder, film og eksempler fra det veletablerede Plushusene bofællesskab i Hedehusene, hvor beboerne er fra 0-94 år.

Vi kommer også ind på ansøgningsprocessen, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Denne første del foregår siddende i mødelokale på stedet. Derefter går vi på tur i bebyggelsen, hvor vi starter med at fremvise den færdigindrettede prøvebolig. Denne bolig er en 3-værelses lejlighed i et punkthus. Der vil også blive mulighed for at besigtige enkelte andre boligtyper. Hvor vi går ind, afhænger af håndværkernes aktuelle arbejdsgange på det pågældende tidspunkt og sted.

Bebyggelsen ligger lige over for Nivå Centret, hvor du kan parkere. Når du kommer over på den anden side af Nivåvej, går du gennem en låge og via gangsti op til bebyggelsens start.
Vi har opstillet skilt ved mødestedet, hvor vi tager imod dig/jer.


Der er af sikkerhedsmæssige årsager ikke adgang til byggepladsen uden aftale med os. 

 

 

Tilmelding

Modtager du ikke en bekræftelsesmail efter afsluttet booking? Tjek venligst din uønskede post. Kontakt os endelig, hvis systemet driller.

 

Sådan finder du os